janvāris - martsaprīlis - jūnijsjūlijs - septembrisoktobris - decembris
Johnny Cash programma otrajam starptautiskajam baikeru salidojumam "Kurland Bike Meet 2006" !
22 / 07 / 06
Salidojums notiks 21.-23.jūlijā, Venstpilī.

"American Dream" koncerta pirmās daļas sākums - plkst. 22.00 - Johnny Cash dziesmas. Otrā daļa - no plkst. 23.15 - klasiskais rokenrols.

Mc Asociācija, kas organizē "Kurland Bike Meet 2006", ir savdabīgs motobraucēju atbalsta fonds, „arodbiedrība” un „apdrošināšanas sabiedrība” vienlaikus.

Mc Asociācijas mērķis ir stiprināt motobrālību Latvijā, sekmēt motoklubu sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanai, celt motoklubu prestižu un pozitīvu atpazīstamību sabiedrībā, kā arī, vajadzības gadījumā, sniegt savstarpēju palīdzību juridiskos, medicīniskās palīdzības u.c. jautājumos.

Pašlaik Mc Asociācijā ir 17 motoklubi.
 
Plašāk par asociāciju var izlasīt http://www.mca.lv/about.php?l=1.

"American Dream" piedalās "Jāņu nakts" komēdijas filmešanā!
10 / 07 / 06
Latvijā tika uzņemta komēdija ar starptautiski pazīstamiem aktieriem!
Tas ir sadarbības projekts, kas apvieno Austriju ("Fischer Film"), Lielbritāniju ("Steve Walsh Productions") un Latviju ("Kaupo filma").
"Jāņu nakts" ir komēdija ar vadmotīvu: "Ja tev kāda steidzama lieta darāma Latvijā, tad labāk nemēģini to darīt Jāņu nakts laikā, jo tad šī vieta ir traka."
Režisors Aleksandrs Hāns, dzimis 1967. gadā Rīgā, 1977. gadā emigrējis uz Vāciju, ir Vīnes Filmu Akadēmijas absolvents. Latvijas publikai 2003. gadā festivālā «Lielais Kristaps» rādīta viņa groteskā filma «Pēdējā padomju filma».
Filmas sižets – ārzemnieku piedzīvojumi Latvijā. Katrs no sešu paralēlo stāstu varoņiem šeit ierodas Līgo vakarā, bet galu galā visi satiekas slimnīcā – cits apdedzinājies, lecot pār ugunskuru, cits mežā sajutis dīvainas enerģijas, cits atvedis sabrauktu ķenguru... Beigas, protams, būšot laimīgas!
Uz filmēšanos Latvijā ieradās vesela Eiropas kino zvaigžņu plejāde: portugāļu aktrise Marija de Medeirosa, franču aktieris Dominiks Pinons, austrijas kino un televīzijas zvaigzne Tobiass Moreti, britu aktieris Orlando Velss, jaunā krievijas kino dīva Čulpana Hamatova  un Birgita Minihmaijere. Arī Latviju pārstāv ne mazāk mīļoti aktieri -  Gundars Āboliņš, Kristīne Nevarauska, Jakovs Rafelsons, Aurēlija Anužīte, Kaspars Znotiņš, Dzintars Belogrudovs, Jānis Kirmuška un citi.
Par filmu var izlasīt http://www.fischerfilm.com/fifilm/fifilmpic/pic_h/mm_production_notes_0606.pdf

Pēdējā brīdī radās doma iekļaut filmā epizodi ar Pita Andersona piedalīšanos.

Pitam nedēļas laikā vajadzēja sagatavot mūzikas materiālu.
„Fakstiski, meģinājām jau uz vietas, gandrīz vai sarīkojot koncertu filmēšanas laukumā. Kaut gan bijām gatavojušies daudziem filmēšanas atkārtojumiem, nofilmējāmies no pirma dubļa – tas ir Aleksandra princips – ja sanāca labi, tad otro reizi materiālu nepārtaisa.
Toties pēc tam izjutām uz savas ādas filmēšanās prieku nianses – vajadzēja jau ar akteriem parfilmēt vairākus citus plānus, kur grupai bija jābūt uz skatuves, un mums bija neskaitāmas reizes jāsak dziesmu visu laiku no vienas un tās pašas vietas. 
Viss notika ar humoru, filmēšanas grupa bija ļoti jautra, mūs visu laiku baroja (kas mūziķiem, kā zināms, ir ļoti svarīgi). Mums ļoti žēl, ka netikām uz filmēšanas grupas atvadu ballīti, jo pašiem tajā diena bija jāspēlē Kuldīgas pilsētas svētkos, kur mūs sagaidīja ārkārtīgi silta, sirsnīga pieņemšāna! Konstatējām, ka Kuldīgā nekas nav mainījies kopš ”Arhīva” laikiem un publika joprojām pa īstam mīl klasisko rokenrolu!
 
Bildes no koncerttūrēm, ar faniem, draugiem, mūziķiem, slavenībām utt.
 
CD, dažām dziesmām - mp3 faili
iphone4 ケース 人気