janvāris - martsaprīlis - jūnijsjūlijs - septembris
Rock Around the EEC Vol 1
01 / 09 / 05
Izdevniecība "Empire Records" izlaida pirmo Eiropas labāko rockabilly un rock'n'roll grupu izlasi "Rock Around The EEC", kurā pārstāvētas 30 grupas no 23 valstīm. Vienīgais pārstāvis no Latvijas šajā diskā ir Pits Andersons ar dziesmu "Look Out Heart". Šī dziesma tika ierakstīta ar grupu "Arhīvs" 1989.gadā, bet līdz šim nebija izdota. 

Bauskas kantrī mūzikas festivāls
09 / 07 / 05
Pēc divu gadu pārtraukuma šogad Pits atkal piedalījās Bauskas kantrī mūzikas festivāla, klāt pieaicinot piānistu Rolandu Beļēviču, savu bijušo kolēģi no "Ārhīva"" laikiem bundzinieku Viliju Strodu (Willy), kā arī īpašo viesi - 5-stīgu bandžo virtuozu Marku Federu (ex-Up On A Roof).
Par lielu pārsteigumu publikai šoreiz Pits izmantoja arī sarežģīto jodelēšanas vokālo tehniku, izpildot slaveno Veba Pīrsa (Webb Pierce) klasiku - "In The Jailhouse Now".

Pēc klausītāju aptaujas rezultātiem dziesma "Your Cheating Heart" (no "Sentimental" albuma) ieņēma otro vietu kategorijā "Labākā Kantrī dziesma".


ASV neatkarības dienas svinēšana
03 / 07 / 05
ASV vēstniecība Latvijā bija uzaicinājusi "Pete Anderson & The American Dream" spēlēt Amerikas Neatkarības Dienas svinībās. Savu prieku pauda arī ASV sūtne Latvijā Catherine Todd Bailey kundze.
 
Bildes no koncerttūrēm, ar faniem, draugiem, mūziķiem, slavenībām utt.
 
CD, dažām dziesmām - mp3 faili
iphone4 ケース 人気